Bestel uw kerstzegels bij DIO Amber, Beauty & More (en steun Pink Ribbon)

Eind deze maand komen ze binnen; de kerstzegels van Sandd! Deze zegels kosten € 0,50 per zegel en zijn daarmee maar liefst € 0,23 per stuk goedkoper dan de kerstzegels van PostNL. Tevens zit er BTW op de zegels, waardoor het voor ondernemers extra interessant is om (kerst)post via Sandd te versturen.

Sandd kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag.

Kerstzegels voor een goed doel

Sandd heeft de verkoop van de kerstzegel gekoppeld aan een goed doel. Kerst is namelijk niet alleen een periode vol vreugde en gezelligheid, voor veel mensen is het ook een moeilijke tijd, bijvoorbeeld in verband met een heftige ziekte.

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Daarom doneert Sandd een deel van de opbrengst dit jaar aan Pink Ribbon. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Een vel van 20 kerstzegels kost  € 10,-  en van ieder verkocht zegelvel doneert Sandd € 0,25 cent aan Pink Ribbon.

 

Bestel uw kerstzegels

De kerstzegels zijn vanaf 7 december te koop bij DIO Amber, Beauty & More aan Damstraat 47 in Leidschendam. U kunt uw kerstpost ook bij ons inleveren voor verzending.

Wilt u er zeker van zijn dat we genoeg zegels voor u op voorraad hebben? Gebruik dan onderstand formulier om uw Sandd kerstzegels alvast te bestellen.

De kerstzegels die u dit jaar koopt, zijn overigens ook in december 2018 te gebruiken, u hoeft dus niet bang te zijn te veel zegels te kopen en volgend jaar met onbruikbare zegels te zitten.