Visagiste MiMax op bezoek!

Zaterdag 25 november is van 13:00 tot 17:00 een visagiste van MiMax bij ons in de winkel. Zij kan al je vragen over dit make-up merk beantwoorden, en je laten zien welke tinten het best bij jouw huid passen. Zo kun je stralend de feestdagen in, met make-up die bij JOUW huidskleur past!

MiMax make-up voor de getinte en donkere huid

De meeste getinte/donkere dames kennen de problemen met standaard make-up maar al te goed, en speciaal voor hun hebben we onlangs MiMax aan ons assortiment toegevoegd.

Dit merk biedt hoogstaande kwaliteit make-up voor vrouwen met verschillende huidskleuren. Vanwege de verschillende ondertonen in deze make-up, past deze perfect bij zowel de lichtgetinte als de zeer donkere huid.

De producten bevatten geen olie en zijn NIET op dieren getest.