5 Huidverzorgingsvoornemens voor 2018

Met oog op het nieuwe jaar beginnen veel mensen met het maken van voornemens. Vergeet daarbij ook niet de verzorging van je huid mee te nemen, daar heb je niet alleen in 2018, maar ook vele jaren daarna nog plezier van. Dus hier zijn vijf NIEUWE huidverzorgingsvoornemens waar je je aan moet houden!

1. Houd vast aan een route

Heb je nog geen huidverzorgingsroutine op dit moment? Dan wordt het tijd om het je eigen te maken.

Het is klinisch bewezen dat producten zoals de “Oriflame Youth Enhancing Skin Care Routine” je de beste resultaten geeft en het kost slechts een paar minuten van je tijd! Deze routine bestaat uit vier eenvoudige stappen: reinigen, ogen, stimuleren en hydrateren.

Het kan niet eenvoudiger, dus begin vandaag nog!

2. Bescherm je huid tegen invloeden van buitenaf

Het hele jaar door dragen van UV-bescherming is van cruciaal belang voor je huid. Maar zon is niet de enige boosdoener als het gaat om vroegtijdige veroudering en beschadigde huid.

We leven in een steeds meer vervuilde omgeving wat kan zorgen voor een ongelijkmatige teint, donkere vlekken en droge huid. Dus zorg ervoor dat je vanaf nu je huid goed beschermt.

3. Denk aan schoonheid van binnenuit

Innerlijke schoonheid krijgt een heel nieuwe betekenis als we naar de beautytrends van volgend jaar kijken.

Het gebruik van hoogwaardige huidverzorgingsproducten is natuurlijk geweldig voor je huid, maar dit is niet de enige manier om een gezonde uitstraling te bereiken.

Supplementen kunnen de elasticiteit en vochtbalans van je huid verbeteren en de UV-schade en rimpels minder zichtbaar maken. Ons team kan je in de winkel adviseren welke supplementen goed aansluiten op de behoeften van jouw huid.

4. Laat “slaap” het werk voor je doen

Een nachtrust van acht uur slaap is essentieel voor een gezond uitziende huid. Dit is het moment dat je cellen op hun hardst werken om je huid te herstellen en te ontgiften. Maar je kunt je lichaam altijd een handje helpen door producten te bieden speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de nacht;

Ten eerste, gebruik altijd een nachtcrème als onderdeel van je huidverzorgingsroutine.

Ten tweede zou je een slaapmasker en packs kunnen proberen die je ‘s nachts laat zitten voor een onmiddellijk resultaat op korte termijn.

5. Investeer NU voor de toekomst 

Je vijfde en laatste oplossing is er een voor de lange termijn. Dit is waar je moet beslissen dat je huid het waard is om in te investeren, om voor de toekomst je schoonheid veilig te stellen.

Onderzoek welke huidverzorgingsproblemen zich voor kunnen doen op jouw leeftijd en pas je producten daarop aan. Ga voor hoogwaardige producten. Wij adviseren je graag welke producten bij jouw huid passen.

Bron: Website Oriflame