Parkeren voor de deur

Wellicht heeft u het al gezien, maar sinds deze week kunt u gratis pál voor de deur van Care + Beauty by Amber parkeren.

Parkeren kon natuurlijk al gratis in Parkeergarage Damplein, of op de Damlaan of Zaagmolenstraat. De parkeerplekken aan het Molenpad, het terrein voor onze winkel, zijn onlangs echter verdwenen. Gelukkig zijn daar sinds deze week enkele parkeerplaatsen bij ons voor de deur op de Damstraat voor in de plaats gekomen. Vanwege het eenrichtingsverkeer in de wijk zijn de parkeerplekken voor onze deur enkel te bereiken via het Molenpad.

Al deze plekken vallen echter in een blauwe zone, waar u van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 18:00 uur met blauwe kaart 1 uur mag parkeren (op donderdag/koopavond geldt de blauwe zone tot 21:00 uur). Indien u geen blauwe parkeerkaart heeft dan kunt u deze in onze winkel kopen.