No Needle Mesotherapie

No Needle Mesotherapie – het alternatief voor injecties

MesoCare is een mesotherapie apparaat  waarmee  speciaal geselecteerde werkstoffen diep in de huid kunnen worden gebracht. Het verbetert tevens de microcirculatie tussen de cellen en de doorbloeding. Dit resulteert in een gladdere, mooiere huid.

MesoCare is naaldloos, veilig en zonder pijn.

Hoe werkt MesoCare?

MesoCare werkt op basis van electroporatie. Dit is een effectieve en pijnloze techniek om opgeloste stoffen diep in de huid te brengen door middel van ultrasoon geluid. Het werkt sneller dan bijvoorbeeld iontoforese (op basis van gelijkstroom).

Om een goed resultaat te bereiken, wordt de huid intensief behandeld. MesoCare is daarom ideaal om kleinere gebieden te behandelen, zoals kraaienpootjes of rimpeltjes rondom de mond.

Met het handstuk worden ronddraaiende massagebewegingen gemaakt over het te behandelen gebied.

Het handstuk levert korte electrische stroomstootjes. Hierdoor wordt de celmembraan tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Vervolgens wordt de vloeistof uit de ampul ingesluisd en sluit de celmembraan zich weer. Deze techniek heet electroporatie.

Tijdens de behandeling zult u een zachte puls voelen. Een soort tinteling op de huid.

Wanneer ziet u resultaat?

Vanaf de eerste behandeling met de MesoCare zult u het verschil ervaren. De huid krijgt een vitaliserende oppepper. De gladheid  en hydratatie van de huid nemen enorm toe. Uw teint wordt helder. De huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen met 80%. Fijne rimpels verdwijnen en grovere rimpels worden minder diep. Ook wordt de huid rondom uw ogen gelift. Uw huid voelt steviger en soepeler aan.

Uw huid gaat er jonger uitzien en krijgt een mooie gezonde uitstraling.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 10 behandelingen. Starten met 3 weken lang 2 maal per week, daarna 4 weken lang 1 maal per week. Na een kuur ziet u gelaat er zichtbaar jonger uit.

Heeft u een vale, dikke huid dan raden wij de MesoCare behandeling aan in combinatie met Microdermabrasie voor het beste resultaat. In een kuur worden 5 Microdermabrasie behandelingen gecombineerd met 10 MesoCare behandelingen.

Waaruit bestaat een behandeling?

De huid wordt intensief gereinigd.

Met het eerste handstuk wordt de celmembraan tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Vervolgens wordt een ampul met bijpassend masker aangebracht.

Het tweede handstuk sluist deze werkzame stoffen diep in de huid in.

Met het derde handstuk wordt de tijdelijke doorlaatbaarheid met behulp van koude weer opgeheven.

 

Wat mag u niet doen na een behandeling?

De huid is nieuw en zal anders reageren op de zon. Een zonvakantie wordt de eerste week afgeraden.

Het gebruik van een sunblock na de behandeling wordt aangeraden.

 

Wat kost een behandeling?

In onze prijslijst vind u een overzicht van de mogelijkheden en kosten van een behandeling of kuur.

Een kuur dient geheel vooraf betaald te worden. U krijgt een sunblock gratis.