Permanente make-up: 24 uur per dag een goed verzorgd uiterlijk

Stel u voor. Wakker worden en er toch meteen fris uitzien. Zwemmen of door de stromende regen lopen, zonder het uiterlijk van een pandabeertje.

Onmogelijk? Nee hoor. Laat u verrassen door de effecten van permanente make-up!

Iedere 3e woensdag

Jeanette Neuman is een gecertificeerd specialist op het gebied van permanente make-up. Zij heeft haar eigen salon in Den Haag, maar iedere 3e woensdag van de maand is zij in de salon van DIO Amber, Beauty & More in Leidschendam aanwezig om onze klanten te adviseren en te voorzien van perfecte permanente make-up.

Eyeliner en 3D-strokes

Jeanette biedt verschillende mogelijkheden: eyeliner boven (€ 160), eyeliner onder en boven (€ 270).

Maar het aanbrengen van 3D-strokes wenkbrauwen, waarbij het lijkt alsof er echte haartjes groeien (€ 270), is ook een mogelijkheid die permanente make-up biedt. Een mooie opvulling voor eigen dunner wordende wenkbrauwen, of bij haarverlies door ziekte.

Helemaal áf

Natuurlijk ziet u er na een heerlijke gezichtsbehandeling in onze beautysalon al uit alsof u net lekker op vakantie bent geweest, maar goed aangebrachte permanente make-up maakt het helemaal áf. Het geeft u de uitstraling van een lange sabbatical: nét even jonger en 24/7 goed verzorgd. Wie wil dat nou niet?

 

Wilt u meer weten over deze behandeling, of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier: