Sandd Postagentschap

Care+Beauty by Amber is ook een postagentschap voor Sandd.

Sandd Postzegels en Kerstzegels

U kunt bij ons postzegels kopen en we hebben de brievenbus staan. Postzegels van Sandd zijn € 0,60 per stuk (in plaats van € 0,78 bij PostNL). Sandd kan deze scherpe prijzen bieden vanwege een efficiënte werkwijze en doordat bezorging plaatsvindt op 2 dagen per week; dinsdag en vrijdag.

Vanaf 27 november kunt u bij ons ook Sandd kerstzegels kopen. Deze kosten € 0,50 per stuk en zijn daarmee € 0,23 per stuk goedkoper dan bij PostNL. Per verkocht vel (20 kerstzegels voor € 10) doneert Sandd € 0,25 aan stichting Pink Ribbon.

De kerstzegels die u dit jaar koopt, zijn overigens ook in december 2018 te gebruiken, u hoeft dus niet bang te zijn te veel zegels te kopen en volgend jaar met onbruikbare zegels te zitten.

Wilt u er zeker van zijn dat we voor u genoeg kerstzegels in huis hebben? Reserveer dan alvast uw zegels via onderstaand formulier:

 

 

Zakelijke Post

Ook uw zakelijke post kunt u met Sandd versturen. Omdat er BTW op de postzegels zit, is het voor ondernemers extra aantrekkelijk om post via Sandd te versturen.

Sandd Brievenbus

Sandd-post kan niet worden verstuurd via de brievenbus van PostNL, maar u kunt uw Sandd-post via de brievenbus in onze winkel versturen.

U kunt ons vinden op Damstraat 47, Leidschendam.