Oriflame

De producten die wij in onze salon gebruiken, zijn onder andere van het Zweedse cosmeticahuis Oriflame. Deze producten zijn tevens in onze drogisterij verkrijgbaar.

Oriflame brengt iedere 3 weken een nieuwe brochure uit met aantrekkelijke aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunt u uiteraard ook via ons bestellen. Mail daarvoor naar amberdamlaan@hotmail.nl of bel met 070 – 215 6006.

Bekijk de actuele Oriflame brochure hier.

 

Oriflame is in 1967 opgericht door twee broers en een vriend en is nu een internationaal beautybedrijf met directe verkoop in meer dan 60 landen wereldwijd. Het uitgebreide assortiment van natuurlijke, innovatieve schoonheidsproducten wordt uitgebracht door een sales force van ongeveer 3,6 miljoen onafhankelijke adviseuses, die samen een jaarlijkse verkoop creëren van meer dan 1,5 miljard euro.

Respect voor mens, dier en de natuur bevinden zich aan de basis van de bedrijfsprincipes van Oriflame en worden weergegeven in hun sociale en milieubeleid. Het bedrijf ondersteunt dan ook talloze goede doelen wereldwijd, waaronder SOS Kinderdorpen, en is medeoprichter van de World Childhood Foundation.