Botox/Fillers

Cosmetische behandeling door Robert Schoemacher: snel, vakkundig en tegen een prima tarief!

Dr. Robert Schoemacher: wie kent hem niet. Hij is in Nederland een begrip op het gebied van cosmetische behandelingen zoals botox en andere injectables. Maar veel mensen zien er tegenop om een chique kliniek binnen te stappen om hun uiterlijk op te frissen.  Hoe makkelijk is het dan als je gewoon in onze salon in Leidschendam door Robert kan worden behandeld?

Botox

Botox is de meest bekende vorm van cosmetische behandelingen. De stof is een eiwit, dat in kleine hoeveelheden wordt ingespoten om de prikkeloverdracht tussen zenuw en spier te blokkeren. Daardoor is het injecteren van botox een effectieve manier om bijvoorbeeld kraaiepootjes, fronsrimpels en voorhoofdslijnen weg te werken. Het effect van een behandeling is meestal 2 tot 4 maanden zichtbaar. Als de behandeling vaker herhaald wordt, is het effect meestal ook langduriger.

Fillers

Het injecteren van zogenaamde “fillers” is een andere vorm van injectables, gebaseerd op hyaluronzuur. Bepaalde zones worden met de filler opgevuld, waardoor een gezicht jeugdiger lijkt. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van jukbeenderen, lippen, wangen of hangende mondhoeken. De huid wordt steviger, elastischer en krijgt meer structuur. Het effect van een fillerbehandeling blijft maar liefst 6 tot 12 maanden zichtbaar.

Prijzen

Klik hier voor onze prijzen.

Afspraak maken

Robert is regelmatig in de salon aanwezig om de klanten van Care+Beauty by Amber te adviseren en te behandelen met botox en injectables. Snel, vakkundig en tegen een prima tarief. Wilt u een afspraak maken, of meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier!