Ontharen / harsen / sugaring

Momenteel kunt u geen afspraken maken voor beautybehandelingen. Wij zijn dringend op zoek naar een schoonheidsspecialist(e). Interesse? Stuur dan een e-mail naar: amberdamlaan@hotmail.nl

Harsen of sugaring

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van harsen. Hierbij wordt een dun laagje hars op de behaarde huid gesmeerd om zo de huid te kunnen ontharen. Het resultaat is een supergladde huid, haartjes die langer wegblijven dan wanneer je met een scheermes aan de slag gaat, én de haartjes die op den duur teruggroeien zijn een stuk dunner en zachter.

Naast harsen bieden wij ook sugaring aan als ontharingsmethode. De werking van sugaring is vergelijkbaar met harsen, alleen het product dat op de huid wordt aangebracht is anders. Een van de voordelen is dat sugaring pasta, in tegenstelling tot hars, alleen aan de haartjes en niet aan de huid plakt.  Daarom worden de sugaring-behandelingen door onze klanten vaak als prettiger ervaren.

Voor het harsen werken wij met het Clean + Easy® Roll On systeem en voor het sugaring gebruiken wij professionele Sugaring Paste van Xanitalia.

 

Sugaring met Xanitalia

Sugaring is een eeuwenoude ontharingsmethode waarbij enkle gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten. De professionele Sugaring Paste van Xanitalia is gemaakt van alleen maar natuurlijke producten, met suiker als hoofdbestanddeel.

Harsen met Clean + Easy®

Clean + Easy® heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd op het gebied van ontharen met het rolsysteem en is veilig, snel en hygiënisch. Ook is Clean + Easy® dierproefvrij. Wij bieden de mogelijkheid om de harsrollers voor u te bewaren in uw Personal Box. Zo heeft u bij elke behandeling uw eigen rollers. Vraag in de salon naar de mogelijkheden.

 

Tips voor de behandeling

Om de materialen zo goed hun werk te laten doen, vragen we iedereen om geen bodylotion of iets dergelijks te gebruiken voorafgaand aan de afspraak.

Na de behandeling heeft uw huid rust nodig. Wij raden het dan ook af om kort na de behandeling naar de sauna te gaan. Met uw onthaarde benen genieten van de zon is natuurlijk heerlijk, maar wacht wel tot minstens 24-48 uur na de behandeling voor u met blote benen de zon in gaat – en ook dan raden we u aan om goede zonnebrandcreme te gebruiken (uw huid kan altijd wel bescherming tegen de zon gebruiken).

Wilt u langer genieten van uw gladde benen? Dan raden we u aan om na de behandeling uw benen regelmatig te scrubben. Doe dit echter niet te kort na de behandeling, maar wacht eerst een weekje.

Met deze methoden kunnen wij diverse lichaamsdelen ontharen. In onze prijslijst ziet u de behandelingen en prijzen.