Bij Care + Beauty by Amber (Damstraat 47, Leidschendam) kunt u ook postpakketten voor DHL en DPD afgeven en ophalen. Gewoon, tijdens het winkelen in Leidschendam centrum of als u in onze salon komt voor een behandeling. Dit kan tijdens de ruime openingstijden die u van onze winkel gewend bent.

Makkelijker kunnen we het niet maken!

 

Postpakket ophalen bij Care + Beauty by Amber

Als u een pakket komt ophalen is het natuurlijk belangrijk dat we het juiste pakket met de juiste persoon meegeven. Daarom geldt er vanuit dienstverleners als DHL en DPD een strenge identificatieplicht waar wij ons aan moeten houden, wij bepalen deze regels niet zelf. Zonder die identificatie mogen we het pakket niet meegeven, ook niet aan iemand die zegt je buurman/vrouw of een vriend(in) of familielid te zijn.

 

DHL Parcelservice in Leidschendam

Heb je vragen over het ophalen van de DHL pakket? Dan kun je de antwoorden misschien wel vinden in de FAQ op de DHL website. Voor het gemak zetten we de vragen die wijzelf het meest horen voor je op een rij:

 

DPD in Leidschendam

Pakketten die via DPD worden verzonden kun je ook bij ons ophalen. Als DPD iets bij je komt leveren, maar je bent niet thuis, dan kun je je pakket later bij ons ophalen (vergeet niet om je identiteitsbewijs mee te nemen, anders mogen we het pakket niet meegeven). Ook als je iets wilt terugsturen via DPD kun je bij ons terecht.

Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je hem terugsturen? Ook dat kan via ons. Op de DPD website lees je hoe je dat moet doen.

 

UPS