Bereikbaar voor mensen met een beperking

Care+Beauty by Amber is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor mensen met een beperking. Wij vinden dat eigenlijk heel logisch, iedere winkel en schoonheidssalon zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen, toch? Daarom hebben we bij het ontwerp en de inrichting van onze winkel rekening gehouden met brede gangpaden, zodat mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten zich gemakkelijk zelfstandig door de winkel kunnen bewegen.

Onze medewerkers zijn speciaal geïnstrueerd over hoe om te gaan met mensen die vanwege een beperking extra beweeglijk zijn. Zo kan ieder van ons bij het geven van een pedicure- of gezichtsbehandeling hier rekening mee houden en weet onze gast dat hij/zij in goede handen is.

Voorburgs Dagblad

Een paar maanden geleden stond er een onwijs leuk artikel over ons in het Voorburgs Dagblad. Vooral de toegankelijkheid/rolstoelvriendelijkheid van onze winkel en salon werden hierin mooi uitgelicht:

Na de interessante rondleiding door de winkel merkt Wilma op dat haar zaak bijzonder toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

“De winkel is helemaal rolstoelvriendelijk ingericht”, besluit Wilma. “De paden zijn daarom ook breder zodat een rolstoel er makkelijk tussendoor kan rijden. Dit kan zowel in de schoonheidssalon als in de pedicure salon. Mijn vriendin die ook in een rolstoel zit, zette me aan het denken om dit te doen. Ik heb haar dan ook de winkel laten openen. Dat was een bijzonder moment”.