Snel, veilig én stil gaatjes prikken met het Inverness-systeem

Wij hebben gekozen voor het unieke Inverness-systeem, omdat hiermee het prikken van gaatjes snel, veilig en stil kan gebeuren. Inverness heeft voor de gezondheid voordelen:

  • Het is de enige methode om gaatjes te prikken met in steriele cassettes verpakte oorbellen. Hierdoor worden de oorbellen en de sluiting niet blootgesteld aan besmettingen en komen ze volledig steriel in uw oor.
  • De punt van de oorbel wordt afgeschermd door de gepatenteerde veiligheidssluiting, die niet te strak kan komen te zitten. Er blijft een goede luchtstroom rond het wondje, waardoor de oorbel niet vastgroeit tijdens het genezingsproces.

Leuke oorknopjes

Wij hebben een leuke collectie oorknopjes waarmee de gaatjes met Inverness-systeem kunnen worden geprikt. Na het genezingsproces kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment oorbellen.

Tevens hebben wij een ruime keuze aan modieuze sieraden. Daar zit altijd wat voor u bij!

Leeftijd

 

 

 

 

In onze salon prikken wij gaatjes bij kinderen vanaf 6 jaar. Jongeren onder de 18 hebben de toestemming van hun ouder(s)/verzorger nodig voordat we gaatjes in de oren prikken. Wij verzoeken u altijd een afspraak van tevoren te maken voor het prikken van de gaatjes. 

Wilt u meer informatie over gaatjes laten prikken, of een afspraak maken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.