Momenteel kunt u geen afspraken maken voor beautybehandelingen. Wij zijn dringend op zoek naar een schoonheidsspecialist(e). Interesse? Stuur dan een e-mail naar: amberdamlaan@hotmail.nl

Massages

Massages zijn een weldaad voor uw lichaam.

Het doel van een massage is om stress en spanningen te verminderen. Spanningen hopen zich vooral op bij de nek en schouders. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest. U kunt bij Care & Beauty kiezen uit een van de onderstaande massages.

Bindweefselmassage Gezicht

De bindweefselmassage voor het gezicht is een stimulerende behandeling voor de huid. Het is een stevige massage die positieve effecten heeft op de vezelvorming en doorbloeding in de gezichtshuid.

Tijd: 30 minuten
Prijs: 37,25
Bindweefselkuur
6 behandelingen
Prijs: € 186,25
MAAK UW AFSPRAAK

Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage is een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, is ongeveer 40-45 graden.

De Hot Stone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.

De stenen verwarmen het lichaam plaatselijk. Het gebruik van veel stenen verhoogt de lichaamstemperatuur, dat aangenaam en verwarmend kan zijn.

Eerst worden er een aantal stenen op u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en hebben een ontspannende werking. Vervolgens wordt olie op het lichaam aangebracht om de stenen goed te laten glijden over de huid.

De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen.

Tijd: 30 minuten
Prijs: € 33,95
Tijd: 60 minuten
Prijs: € 65,95
MAAK UW AFSPRAAK

Cupping

Cupping is in Nederland nog redelijk onbekend. Deze massage heeft een positief effect op je huid. Zo draagt de behandeling met siliconen vacuümcups onder meer bij tot het het verstevigen van de huid en het verbeteren van littekenweefsel.

Het is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze. Tijdens de behandeling worden siliconen cups op de huid geplaatst en dichtgeknepen. Hoe groot het effect is, hangt af van hoe hard de cup wordt samengedrukt. Maar ook het formaat van de cup is van invloed.
Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid. Daarnaast wordt ook eventueel aanwezig vocht afgedreven.

In principe kan iedere huid behandeld worden.

Tijd: 30 minuten
Prijs: € 32,50
MAAK UW AFSPRAAK

Hammam

Een heerlijke ontspannende Hammam-massage is een combinatie van een scrub en massage volgens oude traditie.
Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna word je ingezeept door middel van een zeepzak en volgt een zeepmassage.

Tijd: 45 minuten
Prijs: € 45,50

Hammam de luxe
Tijd: 60 minuten
Prijs € 65,50
MAAK UW AFSPRAAK

Contra-indicaties

Hoe ontspannen een massage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is een massage te ondergaan. Indien u koorts, een ontsteking of een besmettelijke ziekte heeft, kunt u niet gemasseerd worden. Overleg in dit geval altijd uw situatie met een van onze medewerkers.