Bindweefselmassage Gezicht

De bindweefselmassage voor het gezicht is een stimulerende behandeling voor de rijpere huid. Het is een stevige massage die positieve effecten heeft op de vezelvorming en doorbloeding in de gezichtshuid.

Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage is een massage met warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt, is ongeveer 40-45 graden.

De Hot Stone Massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.

De stenen verwarmen het lichaam plaatselijk. Het gebruik van veel stenen verhoogt de lichaamstemperatuur, dat aangenaam en verwarmend kan zijn.

Eerst worden er een aantal stenen op u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en hebben een ontspannende werking. Vervolgens wordt het lichaam ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.

De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkende bewegingen.

 

Thaise Kruidenstempel Massage

De kruidenstempelmassage is een massage met warme tot hete kruidenbundels gevuld met reinigende, activerende en ontspannende kruiden.

De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur verhoogt dan ook de stofwisseling met 15%. De bloedvaten verwijden zich en de huid wordt intensiever doorbloed.

De lymfebanen, die onder de huid liggen, worden gestimuleerd waardoor het lichaam beter kan worden gereinigd.

Drink daarom voor en na de behandeling veel water om de afvalstoffen de gelegenheid te geven het lichaam te verlaten.

Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

De kruidenstempelmassage heeft een gezonde uitwerking op spieren en gewrichten. Het brengt verlichting bij vormen van reuma, jicht en spierpijn.

 

Prijzen

Kijk in onze prijslijst om de prijzen van onze verschillende massages te zien.