Snel, veilig én stil gaatjes prikken met het Inverness-systeem

In onze salon prikken wij gaatjes bij kinderen vanaf 4 jaar. Jongeren onder de 18 hebben de toestemming van hun ouder(s) nodig voordat we gaatjes in de oren prikken. Wij gebruiken het Inverness-systeem: een soepele, stille methode waarmee het gaatje in één vloeiende beweging wordt geprikt en de veiligheidssluiting wordt vastgezet. De oorbellen hebben heel dunne stiften en zeer fijne puntjes, zodat de oorbel soepel door het oor glijdt.

Unieke methode

Wij hebben gekozen voor dit unieke systeem, omdat hiermee het prikken van gaatjes zo snel, veilig en stil mogelijk kan gebeuren. Inverness heeft voor de gezondheid voordelen:

  • Het is de enige methode om gaatjes te prikken met in steriele cassettes verpakte oorbellen. Hierdoor worden de oorbellen en de sluiting niet blootgesteld aan besmettingen en komen ze volledig steriel in je oor.
  • De punt van de oorbel wordt afgeschermd door de gepatenteerde veiligheidssluiting, die niet te strak kan komen te zitten. Er blijft een goede luchtstroom rond het wondje, waardoor de oorbel niet vastgroeit tijdens het genezingsproces.

Leuke oorknopjes

Wij hebben een leuke collectie oorknopjes waarmee de gaatjes met de Inverness-methode kunnen worden geprikt. Na het genezingsproces komt u natuurlijk weer fijn bij ons shoppen om nog wat andere oorbellen te scoren.

Bij DIO Amber, Beauty & More is er een ruime keuze aan modieuze sieraden. Daar zit altijd wat voor u bij!

Wilt u meer informatie over gaatjes laten prikken, of een afspraak maken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.