Original CBD infodag op 7 oktober

Het is echt ongelofelijk waar mensen CBD olie voor gebruiken!

CBD wordt gewonnen uit Industriële hennep. CBD is een heilzame stof die goed is voor het behoud van een goede gezondheid. In onze winkel horen we bijna dagelijks ongelofelijke verhalen van mensen die CBD olie gebruiken.

Toen wij in onze winkel CBD producten gingen verkopen, waren wij redelijk sceptisch. Nu hebben wij inmiddels via onze klanten al zoveel positieve verhalen over CBD gehoord, dat wij er zelf ook heel enthousiast over zijn geworden. Het is echt ongelofelijk waar mensen CBD olie voor gebruiken, vaak met verbluffende resultaten. Waar wij iedereen wel voor willen waarschuwen, is dat er veel verschillende CBD-producten te koop zijn, maar deze zijn niet allemaal even heilzaam. Het is daarom belangrijk om goed te letten op de samenstelling, kwaliteit en sterkte van de CBD olie die je wilt gaan gebruiken.
Wat bijna niemand weet is dat het Scandinavische klimaat en de natuurlijke omstandigheden daar perfect zijn voor de groei en de teelt van hennepplanten en dat de CBD geteeld in Denemarken één van de beste ter wereld is.

Indien jij ook CBD wilt gaan gebruiken voor het behoud van jouw gezondheid, kom dan voor een persoonlijk advies, vrijblijvend, bij ons langs. Onze medewerkers weten bijna alles over CBD en kunnen je dus een gedegen advies geven.

Meer weten over CBD?

Op zaterdag 7 oktober is van 11.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur ’s middags de heer P. Bliek bij ons in de winkel aanwezig. De heer Bliek weet bijna alles over CBD.
Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk gratis advies, kom dan 7 oktober bij ons in de winkel.