Nieuw in ons assortiment: MiMax make-up voor de getinte en donkere huid

We hebben een mooi nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd: MiMax make-up voor de getinte en donkere huid. De meeste getinte/donkere dames kennen de problemen met standaard make-up maar al te goed, en het heeft ons wat tijd gekost om een merk te vinden dat écht goed bij jullie wensen en huid aansluit. We zijn dan ook erg trots dat we kunnen melden dat het merk MiMax aan ons assortiment is toegevoegd.

MiMax make-up voor de getinte en donkere huid

MiMax biedt hoogstaande kwaliteit make-up voor vrouwen met verschillende huidskleuren. De producten bevatten geen olie en zijn NIET op dieren getest. Vanwege de verschillende ondertonen in deze make-up, past deze perfect bij zowel de lichtgetinte als de zeer donkere huid.

Naast een uitstekende kwaliteit, zijn de prijzen ook nog eens bijzonder aantrekkelijk. Zo koop je bij ons al een blush voor € 13,95, een mascara op waterbasis van € 8,75 en een lipstick vanaf € 8,50.

Wat vind jij?

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat JULLIE van deze lijn vinden. Vertel ons wat je van deze make-up vindt in de comments bij onze Facebook-post!