Nieuwe behandeling: Hammam

Waan je in een andere wereld met onze heerlijk ontspannende Hammam behandelingen. Nu tijdelijk 20% korting als introductieaanbieding!

Hammam

De naam “hammam” komt van het Arabische woord “hamma”, wat “heetwaterbron” betekent. De hammam is een van oorsprong oosters badhuis, waar mensen samenkomen voor reiniging, lichaamsverzorging en ontspanning. Vooral in de Balkanlanden en in Turkije en Spanje werd het bezoeken van de hammam een belangrijk ritueel.

De hammam vervulde diverse functies onder andere op het gebied van lichamelijke en geestelijke reinheid. Daarnaast kreeg de hammam ook een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie.

Je hoeft nu gelukkig niet op vakantie om te genieten van een weldadige hammam-ervaring – je kunt hiervoor nu ook bij DIO Amber, Beauty & More in Leidschendam terecht!

De standaard behandeling duurt 45 minuten en daarbij wordt je rug gescrubd, goed gereinigd met een zeepzak en krijg je een massage met heerlijke warme olie. Wil je jezelf een extraatje geven? Dan kun je er een reinigende pakking bij boeken, de behandeling duurt dan 60 minuten.

Aanbieding Hammam behandeling

Voor deze nieuwe behandeling hebben we nu tijdelijk een introductieaanbieding. Als je tussen 15 november en 15 december een behandeling ondergaat, dan krijg je 20% korting op de prijs.

De standaard behandeling van 45 minuten kost dan geen € 49,95, maar slechts € 39,96 en voor de uitgebreide behandeling met pakking (60 minuten) betaal je dan geen € 64,95 maar slechts € 51,96.

Ervaar het zelf!

Klik hier om een afspraak te maken of neem contact met ons op.